Op vrijdagmiddag 1 april 2022 vindt de 2e editie van het Dit is Onderwijs festival plaats! Het festival voor iedereen die onderwijs raakt. Kom je ook?

Dit is onderwijs festival

Thema’s zoals ecologie, energie en samenwerken zijn bepalend voor hoe de wereld van onze kinderen er straks uitziet. Hoe kan het onderwijs meer verbinding maken met de uitdagingen van morgen? Wat betekent dat voor ons onderwijs? En wat gaan we dus morgen anders doen om onze kinderen daar beter op voor te bereiden?

Voor wie?

Is dit festival alleen voor onderwijsprofessionals? Nee dus! We nodigen nadrukkelijk iedereen uit die samen met het onderwijs wil optrekken. Want als we de stap willen maken van welvaart naar welzijn, gaat onderwijs veel verder dan de muren van onze klaslokalen.

Sprekers

Ben van der Burg | Dagvoorzitter

Voormalig langebaan schaatser Ben van der Burg is onze dagvoorzitter. Ben is commercieel directeur bij het Alkmaarse Triple, een digital creative agency. Hij is een gepassioneerd spreker en expert op het gebied van leiderschap, ondernemerschap en innovatie & trends.

Kees Klomp | Spreker

Lector Kees Klomp is een enthousiast voorvechter van de Betekeniseconomie en maatschappelijk betekenisvol ondernemen in Nederland. Hij legt de brug tussen onderwijs en ondernemen en zal ons meenemen in zijn visie op het onderwijs van morgen.

Anja Schouten | Spreker

De Alkmaarse burgemeester verzorgt de nabeschouwing aan het eind van de dag. Hoe kijkt zij tegen de rol van onderwijs aan en welke invloed heeft het onderwijs op haar stad Alkmaar?

Zet in je agenda

Vrijdag 1 april 2022

Sportcomplex De Meent, Terborchlaan 301, Alkmaar

Inloop en netwerklunch 12:30 uur. Start programma 13:30 uur.